Polly po-cket
Home
iqos heets bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos cesitleri ve kullanici yorumlari.

Juuling ve Juul Elektronik Sigara Tuketimi

Ülkenin her yerinde , Juuls o kadar popüler hale geldi ki "Juuling" gerçekten bir fiil haline geldi ve birkaç devlet hükümetinden memurlar, okullara sorun hakkında uyaran uyarılar gönderdi.

Geçtiğimiz yıl ergen uyuşturucu kullanımına ilişkin bir anket, 12. sınıfın yüzde 11'inin, 10. sınıfın yüzde 8,2'sinin ve sekizinci sınıfların yüzde 3,5'inin son 30 gün içinde nikotin buharlaştığını buldu.

Juul'un diğer kurucu ortağı Adam Bowen, gençlerin e-sigaralarının yarattığı risklerin erken farkında olduğunu ve şirketin "mümkün olduğunca yetişkinlere yönelik" gadget'ları kullanmamaya çalıştığını söyledi. lezzetleri için çizgi film karakterleri veya şeker isimleri.

FDA, Juul'a şirketin gençlik pazarına bilerek nezaket gösterip göstermediğini tespit etmek için odak grup verileri ve toksikoloji raporları dahil olmak üzere şirketin araştırma ve pazarlama belgelerini devralmasını emretti.

FDA mektubunun alınmasından bir gün sonra, Juul reşit olmayan vaping ile mücadele etmek için 30 milyon dolar harcayacağını açıkladı ve Iowa’nın 1998’li çok sayıdaki ana yerleşim yerini tütün şirketlerine yönlendirme konusunda yardımcı olmak için Iowa’nın başsavcısı Tom Miller’i işe aldı. çabaları üzerine. Miller, önerilerin sosyal medya pazarlaması üzerinde daha fazla kontrol ve perakende satış mağazalarının daha iyi gözetimi altında olabileceğini, ancak paranın nasıl harcanacağına dair nihai kararın Juul'da kaldığını söyledi.

Bay Miller, IQOS Heets Parliament Sigara heets parliament Sigara Tütünü Zararlari (Https://Ucuziqosheets.Pro) e-sigaralarda büyük potansiyel gördüğünü söyledi. Juul ve diğer e-sigara şirketlerinin yetişkin sigara içme oranını 2014 yılında yüzde 16,8'den 2017'de yüzde 13,9'a düşürmeye zaten yardımcı olduğuna inanıyor. "Tek mantıklı açıklama e-sigaralar" dedi.

Nielsen verilerine göre Citigroup'tan bir raporda, geleneksel sigara satışlarının bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 6 oranında düştüğü ve "değişime kesin olarak neyin yol açtığını söylemek mümkün değil, ancak en bariz durum Juul" dedi.

Juul kısa süre önce, Juuls’tan kaçan havalı görünümlü gençlerin imgeleri de dahil olmak üzere aylarca süren sosyal medya paylaşımlarını sildi. Bu bahar, meyvenin tatlı görünümlü görüntüleri ve "Mango, geri döndü" kelimeleriyle çevrili bir Juul'u belirgin bir şekilde gösteren Web sitesinde büyük değişiklikler yaptı. Bu site artık yetişkinlerin vapinginin videosunu içeren, daha ayık görünümlü bir mesele . "Sigara içenler için. Tasarım gereği. "Sayfanın en üstünde, ziyaretçiler" gençlik önleme çabalarımızı öğrenmeye "davet ediliyor.

Bir nikotin kuşağının kökeni hikayesi
42 yaşındaki Bowen ve şirketin kurucusu olan 38 yaşındaki Monsees, 2003 yılında Stanford Üniversitesi'nde lisansüstü bir ürün tasarım programında bir araya gelerek beyin fırtınası seansları ve sigaralar üzerinde bir araya geldi. Her ikisi de gençlerinden beri sigara içiyordu ve ikisi de bıraktılar; Bay Monsees düzenli olarak Juul kullanıyor.

Programın doruk noktası bir yüksek lisans tezi oldu ve her ikisi de değerli bir konu bulmakta zorlandılar. 2004'te, iqos 2.4 plus tezin bitmesinden yaklaşık altı ay önce, sigara içme alışkanlıkları hakkında konuşmaya başladılar ve günler içinde, sigaraya bir alternatif geliştirme konusunda ileri geri e-postalar gönderiyorlardı.

Büyük tütün şirketleri e-sigaraları deniyordu, Aspire Spryte Elektronik Sigara ancak 2010 yılına kadar bir Arizona şirketi olan NJoy, endüstrinin ilk sevgilisi oluncaya kadar onlar için gerçek bir pazar yoktu. 2013 itibariyle, e-sigaralar yılda 1.7 milyar dolarlık bir işletmeydi, yine de 90 milyar dolarlık sigara işletmesinin sadece küçük bir kısmı.

Ancak NJoy, bir sigarayla neredeyse aynı görünen bir e-sigarada kumar oynadı. Bu bir hataydı, sözde cigalike stratejisini zorlayan ve şimdi de Juul'a danışan baş yönetici Craig Weiss dedi. NJoy'un şansını işaretlerken, insanların sigara içmeye çok benzeyen bir ürünü istemediklerini, sigara içen olma damgalığı bıraktığını söyledi. NJoy, daha sonra yeniden ortaya çıkan 2016 yılında Bölüm 11 iflas başvurusunda bulundu.

Juul ilk olarak 2010 yılında dolma kalem gibi görünen ve özel vape dükkanlarında dağıtan bir ürün geliştirdi. Satışları 2015 yılına kadar mütevazı bir 30 milyon dolara ulaştı.

Daha sonra şirket, mevcut tasarımını, flash sürücüye benzeyen şık bir çubuk olarak buldu ve büyük oranda nikotin tedarik etmenin yeni bir yoluna girdi: Nikotini benzoik asit denilen bir kimyasal madde ile karıştırıyor. Sonuçta, Juul kullanıcıları soluduğunda, Vaporesso Elektronik Sigara Armour Pro Kit elektronik sigara likiti Sigara çok hızlı ve güçlü bir nikotin patlaması olur. Bu, sigara içenlere sigaraya daha çok benzer bir deneyim sunuyor, ancak tıbbi araştırmacılar da ürünü gençlik için daha bağımlı hale getirdiğini söylüyor.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE