Home
iqos heets bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos cesitleri ve kullanici yorumlari.

Elektronik Sigara Guvenli mi Degil mi?

İngiltere'de, nüfusun yaklaşık yüzde 6'sı veya 2.9 milyon yetişkin, 2017'de e-sigara kullandı. İngiltere'de e-sigara kullananların büyük çoğunluğu ya sigara içiyor ya da sigara içiyordu; .

Şu anda İngiltere'de sigara içen kişiler arasında e-sigara kullanma oranı 2017 yılına kadar artmış, heets sigara fiyati eskiden sigara içen insanlar arasında artmaya devam etmiştir.

Bu yıl, hem e-sigara hem de geleneksel tütün sigaralarını kullanan yüzde 45 ile karşılaştırıldığında, sigaraların yüzde 52'si sigara kullanıyordu.

E-sigara kullanıcılarının sadece yüzde 3'ü hiç sigara içmedi, yazarlara dikkat edin. Bir İngiliz halk sağlığı organı tarafından yapılan bağımsız bir derleme, hiç sigara içmeyenlerin e-sigaraları denediği görülmesine rağmen, e-sigaraların İngiltere'deki gençler arasında "sigara içiciliğinde uzun vadeli düşüşe yol açtığı" ihtimalinin düşük olduğu sonucuna varmıştır.

elektronik sigara likiti Sigara icmek ve sigara içmek
Yazarlar, e-sigaraya geçen sigara içenlerin kanser riskini azaltmayı beklediklerini, çünkü tütün dumanında bilinen 70'ten fazla kansere maruz kalmayı azalttığını belirtti.

Ayrıca, Elektronik Sigara icmekin "kanser potansiyeli" ni tütün içiminin% 0,5'ine düşüren araştırmayı da belirtiyorlar.

Geleneksel sigara içmek aynı zamanda kalp problemleri ve bunlarla ilişkili ölüm riskini de artırır. Aslında, sigara içen birçok insan kanserden çok kalp-damar hastalıkları nedeniyle ölmektedir.

Günde sadece bir geleneksel sigara içmek, kalp hastalığı riskini günde 20 sigara içmenin yarısı kadar artırabilir.

Bu riske asıl katkıda bulunan, Aspire AVP AIO POD Vaporesso Revenger 220W Kit Elektronik Sigara solunan sigara dumanından kan dolaşımına girebilen ultra ince parçacıkların varlığıdır. Bunlar kalbe ve dolaşım sistemine zarar veren iltihabı tetikleyebilir .

Araştırma, Elektronik Sigara icmek'in ayrıca ultra ince parçacıkları kan dolaşımına sokabileceğini ve yazarların etkileri hakkında yapılan çeşitli çalışmalardan kanıtlar sunduğunu öne sürüyor.

Bu sonuçlar, ABD’de yaklaşık 70.000 kişiden oluşan bir anketin neden kalp hastalığına bağlıyor olduğunu açıklayabilir . Bu çalışma, her gün boşanan insanın kalp krizi geçirme riski bulunduğunu ve ara sıra vape yapanlardan veya vape kullananlardan daha yüksek olduğunu göstermektedir . Bu risk, araştırmacılar geleneksel sigara içmenin de olası etkilerini dışladıklarında devam etti.

Hücre kültürlerinin bir başka çalışması da, iqos 2.4 plus IQOS Heets Amber Sigara Tütünü Purple Sigara Tütünü e-sigara buharının, akciğerde bir iltihap tipini enflamasyonu arttırma ve bakterilerin klirensini potansiyel olarak bloke etme ihtimalini arttırdığını ortaya koydu.

Elektronik Sigara icmek ve sigarayı bırakma
Yazarlar, yüksek derecede bağımlılık yapsa da, tipik inhalasyon dozlarında nikotinin, klinik zarara yol açmadığını not eder.

Nikotine vücuda eşlik eden maddeler, sigarayı sağlığa zararlı kılan, insanların "nikotin için sigara içtikleri, ancak katrandan öldükleri" sonucunu ortaya çıkaran şeydir.

Yazarlar, üreticilerin başlangıçta e-sigaraları, insanların geleneksel sigaraları bırakmalarına yardım etmenin bir yolu olarak tasarladıklarını ve cihazların sigarayı bırakma konusundaki ulusal kılavuzların bir parçasını bile oluşturduğunu söylüyorlar.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE

Pair of Vintage Old School Fru