80s toys - Atari. I still have
Home
iqos heets bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos cesitleri ve kullanici yorumlari.

İbuprofen, sigara içenlerin akciğer kanserinden ölüm riskini azaltabilir

Vegan, zero-waste brothİbuprofen, ağrı ve iltihabı azaltmak için yaygın olarak kullanılan bir ilaçtır, ancak yeni bir çalışma, faydalarının burada bitmediğini öne sürüyor. Araştırmacılar, IQOS Heets Bronze Sigara Tütünü ilacın eski ve şimdiki sigara içenler arasında akciğer kanserinden ölüm riskini de azaltabileceğini buldular.
[Bir şişe kırmızı hap]
Düzenli ibuprofen kullanımı, sigara içme öyküsü olan kişilerde akciğer kanseri ölümü riskini azaltabilir.
Çalışma ortak yazarı Ohio Eyalet Üniversitesi'nden Dr. Marisa Bittoni ve arkadaşları yakın zamanda bulgularını Avusturya'nın Viyana kentindeki IASLC 17. Akciğer Kanseri Konferansı'nda (WCLC) sundu .

Akciğer kanseri , Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en yaygın kanserlerden biridir ve yeni kanser vakalarının yaklaşık yüzde 14'ünü oluşturmaktadır.

Bu yıl ABD'de yaklaşık 224.390 kişiye akciğer kanseri teşhisi konacağı ve 158.000'den fazla Amerikalı'nın hastalıktan öleceği ve hem erkek hem de kadınlarda kanser ölümünün önde gelen nedeni olduğu tahmin ediliyor.

ABD'de akciğer kanseri vakalarının yaklaşık yüzde 80-90'ı ile ilişkili olan akciğer kanserinin birincil nedeni sigaradır.

Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerine (CDC) göre, iqos 3 lacivert sigara içenlerin akciğer kanseri gelişmesi veya sigara içmeyenlere göre hastalıktan ölmesi 15-30 kat daha fazladır.

Önceki çalışmalar, kronik enflamasyonun artmış akciğer kanseri riski ile ilişkili olduğunu göstermiştir. İbuprofen iltihabı azaltan bir ilaç olduğundan, Vaporesso Luxe 220W Kit Elektronik Sigara Dr. Bittoni ve meslektaşları, ilacın sigara öyküsü olan insanlara fayda sağlayıp sağlayamayacağını araştırmaya karar verdiler.

Ibuprofen akciğer kanseri ölüm riskini yüzde 48 azalttı
Bulgularına ulaşmak için ekip, 1988-1994 yılları arasında Üçüncü Ulusal Sağlık ve Beslenme Muayene Anketi'ne (NHANES III) katılan 10.735 yetişkinin verilerini analiz etti.

Sigara içme hakkında hızlı gerçekler
heets sigara satış - https://ucuziqosheets.pro/, içmek, dünya çapında önlenebilir ölüm nedeni
ABD'de, 16 milyondan fazla insan sigarayla ilişkili bir hastalık yaşıyor
Sigara içenler içmeyenlere göre ortalama 10 yıl önce ölmektedir.
Sigara hakkında daha fazla bilgi edinin
Deneklerin sigara içme durumu, ibuprofen ve diğer nonsteroidal antienflamatuar ilaçların ( NSAİİ ) kullanımı ve diğer yaşam tarzı faktörleri ile ilgili bilgiler çalışma tabanından toplanmıştır.

Katılımcılar ortalama 18 yıl boyunca takip edildiler ve araştırmacılar, Ulusal Ölüm Endeksi'nden 2006 yılına kadar olan verileri kullanarak nedenlerine özgü ölüm durumlarını belirlediler.

Araştırmacılar, NSAID kullanımının akciğer kanseri ölümü riskiyle nasıl ilişkilendirildiğini tahmin etmek için Cox orantılı riskler regresyon modellerini kullandı.

Takip sırasında katılımcıların 269'u, 252'si sigara öyküsü olan akciğer kanserinden öldü.

Akciğer kanseri vakalarının büyük çoğunluğu geçmiş veya şu anki sigara içenler arasında olduğu için, ekip ayrıca sigara öyküsü olan 5.882 erişkin örnekleminde NSAID'lerin etkilerini de hesaplamıştır.

Genel olarak, ekip düzenli olarak ibuprofen kullanan eski veya mevcut sigara içenlerin, akciğer kanserinden ölme olasılığını, ilacı kullanmayanlara göre yüzde 48 daha az buldu.

Yazarlar, akciğer kanseri ölüm riski ile aspirin kullanımı - diğer bir ortak NSAID - arasındaki bağlantı istatistiksel olarak anlamlı olmadığını belirtti.

Vegan, zero-waste brothSigarayı bırakmak ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek akciğer kanseri riskini azaltmanın en iyi yolu olmaya devam ediyor. Ancak, Dr. Bittoni ve arkadaşları, bulgularının düzenli ibuprofen kullanımının bazı insanlar için değerli olabileceğini düşündüklerini düşünüyor.

" Bu sonuçlar, belirli NSAID'lerin düzenli kullanımının, akciğer kanseri önleme stratejisi olarak sigara içenlerin yüksek risk altındaki alt grupları için yararlı olabileceğini göstermektedir."
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE